Menu

Gravidmassage

Gravidmassage har lige præcist dig og din krop i fokus, og giver en fantastisk følelse af velvære.
En graviditet er en belastning for kroppen, om man vil det eller ej, og er der noget tidspunkt man som kvinde fortjener at blive forkælet som aldrig før, er det i denne tid. Alternativt skulle det da lige være efter fødslen, men behøver det ene at udelukke det andet?

Gravidmassagen, jeg tilbyder i min jordemoderklinik, er en afspændingsmassage. Jeg arbejder med lange, dybe strøg over hele kroppen. Formålet med dette er, at opnå mest mulig berøring, for ved berøring frigiver vi nemlig oxytocin, som er kærlighedshormonet og fødselshormonet. Men bare rolig - du går ikke i fødsel af denne massage! Du efterlades blot med en fantastisk følelse af velvære i kroppen.

Oxytocin nedjusterer stresshormonerne i kroppen, og giver større overskud. Det har positiv indvirkning på tilknytning, kropsbalance, mælkedannelse, mm. 
Oxytocin er desuden også smertelindrende.

Kom forbi min klinik og kom helt ned i gear. Få løsnet kroppen der hvor den trænger, og bliv forkælet med blide og afspændende massageteknikker, som efterlader dig med en vedvarende følelse af velvære.

Når vi er noget for os selv, kan vi langt bedre være noget for andre.

Signe Yde

Følg mig her:

Sigkvarteret 11, Snejbjerg 7400 Herning
Copyright © Signe Yde 2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram