Menu

Efterfødselssamtale

Jordemoder konsulation
En fødsel er uagtet det vildeste, en kvindekrop går igennem. Smerterne brager derudaf, og hovedet halser efter som passager, hvilket efterlader mange med en følelse af kontroltab.

Efterfødselssamtale

Uanset om en fødsel er gået lige efter bogen, eller der har været komplikationer, kan det være rigtig rart at få det talt igennem med en fagperson under en efterfødselssamtale.

Flere og flere oplever efterfødselsreaktion og/eller efterfødselsdepression, og det hænger ofte sammen med ens fødselsoplevelse. En efterfødselssamtale giver dig mulighed for at få gennemgået og bearbejdet fødslen.

Måske du har uafklarede spørgsmål, du undrer dig over noget, der blev gjort, eller du har blot brug for at få forløbet organiseret i hovedet, forklaret og sagt højt, for at kunne lægge det på hylden og afslutte det med ro i maven, for dermed at kunne nyde efterfødselsforløbet.

Jeg tilbyder efterfødselssamtaler, og da jeg fortsat har vikarvagter på fødegangen i Gødstrup, er jeg up to date med procedurer, handleplaner og faglighed, og ved hvad der kan foregå under en fødsel.

Du kan bede om at få din journal udprintet fra sygehuset, så vi kan tage udgangspunkt i den til efterfødselssamtalen. Eller vi kan tage det fuldstændig ud fra din oplevelse. Det er helt op til dig.

Sygeforsikring Danmark yder tilskud til efterfødselssamtale i privat regi.

Signe Yde

Følg mig her:

Sigkvarteret 11, Snejbjerg 7400 Herning
Copyright © Signe Yde 2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram