Menu

Efterfødselsmassage

Efterfødselsmassage hos jordemoder signe yde i herning
Du har lige født et barn, og trænger til noget forkælelse. En efterfødselsmassage er den ultimative velværeoplevelse.

Efterfødselsmassage

Din krop har netop gennemgået en graviditet og en fødsel, og den er stadig udlånt til den lille ny. For nogle er det helt naturligt, og for andre kan det føles klaustrofobisk.
Kroppen er øm og hele tiden i brug. Den er aldrig kun din længere, med mindre du giver dig selv tiden til at lade op - fx under en efterfødselsmassage hos mig.

Efterfødselsmassagen du får her i min jordemoderklinik er en afspændingsmassage. Jeg arbejder med lange, dybe strøg over hele kroppen. Formålet med dette er at opnå mest mulig berøring, for ved berøring frigiver vi nemlig oxytocin, som er kærlighedshormonet.

Oxytocin har positiv indvirkning på tilknytning, mælkedannelse, amning, mm. Det nedjusterer stresshormonerne i kroppen, og giver større overskud. Oxytocin er desuden også smertelindrende.

Du er naturligvis velkommen til at tage din baby med til efterfødselsmassage i min klinik, hvis det ikke kan lade sig gøre at komme afsted hjemmefra uden.
Men jeg anbefaler at du giver dig selv denne time til at få sluppet tanker og forstyrrelser, for at få mest muligt ud af det.

Når vi giver noget til os selv, kan vi langt bedre give noget til andre.

Book tid til en efterfødselsmassage under Book tid.

Signe Yde

Følg mig her:

Sigkvarteret 11, Snejbjerg 7400 Herning
Copyright © Signe Yde 2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram